Creëer uw wagenpark

Met Garage Carrosserie Claus kunt u de voertuigen kiezen die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf binnen alle FCA-modellen.

Creëer uw wagenpark

Selecteer uw voertuigen en vraag een offerte aan.

Filter

Het commerciële wagenpark van Fiat Professional is het antwoord op al uw professionele transport- en mobiliteitsbehoeften met een aanbod dat uniek is qua volledigheid en veelzijdigheid.
Ducato en Doblò : een winnend team om uw bedrijf onweerstaanbaar te maken. En met FCA-bank kunt u de financiële oplossing kiezen die het best aansluit bij uw behoeften.

Alfa Romeo biedt u een gamma voertuigen dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op efficiënte voertuigen met een lage uitstoot, die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden bieden op vlak van veiligheid, innovatie en prestaties. En met de Giulia en Stelvio modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Met FIAT kunt u de voertuigen kiezen die het best passen bij uw bedrijf uit alle modellen: van de nieuwste Fiat Tipo met 5 deuren en de Tipo-stationwagen tot de tijdloze stadsauto‘s Panda. En met de 500, 500X modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Jeep biedt u een gamma van voertuigen dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op efficiënte voertuigen met een lage uitstoot, die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden bieden op vlak van veiligheid, innovatie en prestaties. En met de Renegade- en Wrangler-modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Als u uw bedrijf een niet te evenaren boost wilt geven biedt Abarth een gamma van modellen dat net zo ambitieus is als uw doelen.
Prestatie, sportiviteit en uitzonderlijk rijplezier: ken het teken van de schorpioen toe aan uw bedrijf door voordeel te halen uit de gunstige, commerciële aanbiedingen en op maat gemaakte financiering.